Burlacul, sezonul 3, episodul 8

19 Apr

569587-sergiu

Emotii mari printre concurentele reality show-ului „Burlacul”. Fetele au avut parte de o noua provocare de zile mari: intalnirea cu noul Burlac. Puse fata in fata cu doi cavaleri, fetele au reusit sa-l indentifice pe noul Burlac. Acesta este Sergiu Barboni!

Concurentele au avut insa parte de o mare surpriza, fiind nevoite sa il ghiceasca pe adevaratul Burlac al competitiei, dintre doi cavaleri introdusi in scena de amfitrionul show-ului, Catalin Botezatu. Alex si Sergiu au fost cei doi pretendenti la statutul de Burlac.

Misiunea fetelor a fost cu atat mai dificila, intrucat cei doi sunt prieteni buni. Doar unul dintre ei era disponibil si dornic sa isi gaseasca jumatatea, celalalt avand deja o logodnica ce il asteapta acasa.

Dupa o analiza amanuntita, fetele au ajuns la concluzia ca noul burlac este Sergiu Barboni!

Iti place cum se imbraca Burlacul ? Click aici pentru a vedea
de unde poti cumpara si tu aceste haine!

Imediat dupa ce au aflat cine este noul Burlac, fetele au vrut sa descopere cat mai multe despre cavaler. Tinerele au incercat sa-l intimideze pe Alex, insa acesta nu le-a cazut in plasa.

Sergiu a decis sa-i dea o sansa Cristinei, concurenta eliminata de fostul burlac, si a acceptat-o inapoi in concurs.

Prima intalnire a noului Burlac cu fetele a avut loc intr-un mic paradis situat in orasul Avrig, la poalele Muntilor Fagaras. Sergiu le-a invitat pe trei dintre fete la o plimbare romantica in „Edenul din Transilvania”.

Fetele au mers sa se relaxeze la spa. Este un bun prilej de a-l cunoaste mei bine pe Sergiu. Concurentele au jucat “Adevar sau provocare” cu noul Burlac. La una dintre provocari, Alexandra a sarit pe Sergiu si l-a sarutat.

Dupa episodul de la spa, a urmat o alta scena fierbinte intre Sergiu si Alexandra. Burlacul a invitat-o la o intalnire privata pe concurenta. Cei doi s-au imbratisat si s-au sarutat cu foc intr-un car cu fan.

La ceremonia trandafirului, Sergiu a trimis-o acasa pe Cristina, concurenta care tocmai fusese reprimita.

Vezi aici intregul episod!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: