Cursa nebuna de rafting la „Burlacul”!

26 Apr

Editie plina de surprize in aceasta seara, de la 20:20, la „Burlacul”. Intr-un decor de basm din Apuseni, frumoasele protagoniste au parte de o doza zdravana de adrenalina, intr-o partida de rafting pe Crisul Repede.

Saptamana trecuta cele sase frumoase concurente au avut parte de o editie cu totul si cu totul emotionanta, in care au facut cunostinta cu noul Burlac – Sergiu Barboni, un sarmant lugojan in varsta de 26 de ani, care le-a cucerit pe data cu atitudinea sa calda.

Pentru aceasta editie, Burlacul le-a pregatit frumoaselor sale pretendente surprize una si una, intr-un decor de basm de la poalele muntilor Padurea Craiului din Apuseni.

Dis de dimineata, Catalin Botezatu si Sergiu le-au dat intalnire fetele in mijlocul naturii, fara insa a le da prea multe detalii despre ce urma sa se intample.

Toti cei care poposesc in zona nu rateaza o repriza de rafting pe Crisul Repede, asa ca pe fete le asteapta o experienta de neuitat, plina de adrenalina. La prima vedere, concurentele s-au amuzat pe cinste, doar ca niciuna dintre ele nu a mai facut rafting pana acum.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: