Pretendentele Burlacului fac snorkeling in Egipt! Uite cum se distreaza fetele!

3 Mai

Frumoasele concurente ale incendiarului reality show „Burlacul” profita la maxim de timpul petrecut in exoticul Egipt si nu se dau in laturi de la nimic.

La invitatia Burlacului si sub atenta supraveghere a lui Catalin, fetele fac snorkeling in Marea Rosie – o adevarata desfatare pentru impatimitii incursiunilor subacvatice. Nu ratati in aceasta seara, de la 20:20, imagini spectaculoase din minunatul Egipt, intr-un nou episod „Burlacul”, numai la Antena 1.

In aceasta seara, de la 20:20, telespectatorii Antenei 1 se vor bucura de imagini spectaculoase si situatii pline de suspans si adrenalina intr-un episod de exceptie „Burlacul”, filmat tocmai in exoticul Egipt.

Sergiu le-a invitat pe frumoasele sale pretendente intr-o locatie extraordinara, la un club de scufundari. Desi el nu are voie sa faca scufundari, din motive medicale, Burlacul le-a oferit fetelor posibilitatea de a se bucura de minuninile marine.

Marea Rosie reprezinta o adevarata desfatare pentru impatimitii incursiunilor subacvatice. Coralii multicolori, coloniile de pesti prietenosi si vietatile marine pe care le vezi doar in filmele documentare, pot fi, cu putin noroc, admirate si de la suprafata in timp ce faci snorkeling.

Telespectatorii Antenei 1 se vor putea bucura de peisajele superbe si vor putea trai alaturi de frumoasele concurente adrenalina unei asemenea aventuri, in aceasta seara, de la 20:20, intr-un nou episod „Burlacul”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: