Lovitura de teatru la Burlacul: Adelina a fost aleasa de Sergiu, insa l-a preferat pe Botezatu!

18 Mai

Final neasteptat la Burlacul! Din cele trei finaliste, Sergiu a ales-o pe Adelina. Aceasta insa nu a sarit in bratele lui ci a prefar sa il lase pentru Catalin Botezatu in camera caruia a intrat cu o sticla de sampanie si doua pahare, incheind astfel in mod surprinzator cel de-al treilea sezon al emisiunii.

Sergiu Barboni a trebuit aseara sa aleaga una din cele trei finaliste de la Burlacul, alaturi de care sa inceapa o relatie de dragoste si, de ce nu, sa se si casatoreasca. Norocoasa aleasa de Sergiu a fost Adelina.

„Pentru orice barbat ar fi un privilegiu sa fie in locul meu, dar pentru mine e un blestem. Am avut putin timp la dispozitie sa va cunosc. Eu pentru dragoste am luptat mereu, am renuntat la tot pentru iubire, ca sp fiu fericit şi sa iubesc. Acest trandafir i-l voi oferi Adelinei”, a declarat el in momentul in care i-a oferit trandafirul Adelinei.

Daca pe moment blondina s-a aratat extrem de fericita ca a fost aleasa si i-a spus lui Sergiu ca ar vrea sa fuga in lume alaturi de el, mai apoi pe Adelina au invadat-o gandurile de incertitudine.

„Sunt fericita ca am fost aleasa de Sergiu, tin la el, dar oare il iubesc, oare e matur pentru mine? Nu sunt pregatita de o relatie serioasa cu el. Cred ca iubesc pe altcineva! Sper ca Sergiu ma va intelege!”, a declarat ea.

Nesigura pe ce anume isi doreste, daca vrea sa stea sau nu cu Sergiu, Adelina a facut un gest cu totul neasteptat, care a si incheiat cel de-al treilea sezon Burlacul: a luat o sticla de sampanie si doua pahare si a batut la usa lui Catalin Botezatu.

Designerul i-a sarutat mana si a primit-o in camera lansand astfel loc suspiciunilor ca Adelina si-ar fi dorit defapt o relatie cu acesta si nu cu Sergiu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: